Home
VCA
NEN 3140
Hoogwerker
Heftruck
LOTOTO
Hijsen en takelen
Valpreventie

 

Waarom VCA?

Steeds meer opdrachtgevers eisen van hun onderaannemers dat zij VCA gecertificeerd zijn. Dit betekent ook dat alle medewerkers een VCA certificaat moeten halen.

Veilig op karwei kan u daarbij helpen door het organiseren van een praktijkgerichte VCA training. 

Doel

Het doel van de VCA training is het bevorderen van veilig gedrag en het verkleinen van de risico's op de bouwplaats. Een VCA training kan helpen bij het nemen van aanvaardbare risico's.  

Voor wie?

Voor iedereen die regelmatig op bouwlocaties werkzaam zijn maar ook bezoekers van bouwplaatsen moeten in het bezit van een VCA certificaat zijn.

Waar?

Bijna alle VCA trainingen worden in-company gegeven. Dit heeft het voordeel dat de deelnemer bekent is met de locatie en de reistijden verkort worden. Wel is het van belang dat de examenlocatie aan bepaalde regels moet voldoen.

Is het niet mogelijk om een training in-company te verzorgen dan bestaat de mogelijkheid om uit te wijken naar één van onze trainingslocaties in Noord-Nederland. 

Cursusinformatie

Wij bieden zowel VCA-Vol als VCA-basis aan. Wij hebben een methode ontwikkeld waardoor het mogelijk is om de cursus VCA-Vol en VCA-basis tegelijkertijd te geven. Alleen het examen verschilt hierin. Door deze methode zit ons slagingspercentage op dit moment op 99%. Dit komt mede door de interactie tussen de deelnemers en de cursusleider.  

Prijzen

Veilig Op Karwei werkt altijd met een all-in tarief waardoor er verrassingen achteraf worden voorkomen. De cursus kan doorgaan vanaf 8 personen. Stuur een mail naar info@veiligopkarwei.nl en u heeft een passende offerte snel in huis. 

Voor meer informatie kunt u bellen met: 06 815 034 93 of mailen naar info@veilgopkarwei.nl.